Deep Blue Rub uitgelegd! Wat een krachtpatser!

gezondheid

Wat is een energetische behandeling?

‘💜Ik voelde energie stromen!”
“💜Het ging van boven naar beneden, en daarna weer omhoog”
“💜ik voelde een warme stroom van mijn linkervoet omhoog naar mijn nek”
“💜ik werd warm rond mijn hart”
“💜ineens viel ik in een soort warm bad”
“💜het licht ging ineens aan, maar had mijn ogen nog dicht”
“💜ik was weg, maar toch was ik gewoon hier”
“💜alsof ik op wolkjes dreef”
“💜er was ineens geen tijd!, hoe lang was ik ‘weg?”
“💜moet ik nu echt mijn ogen open doen?”
‘💜hoe deed jij dat?”
“💜voelde jij het ook?”

…….ik kan zo nog wel even doorgaan haha……..Het is zo fantastisch om Energetische behandelingen te geven. En op de vraag ‘Hoe doe je dat nou?” kan ik geen pasklaar antwoord geven. Het is het goed afstemmen op mezelf, op de aarde en op het Universum. En op JOU!

De energetische behandeling is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Meestal maak ik gebruik van zachte, bewegingen met de handen of vingertoppen. Door middel van deze bewegingen breng ik energie over. De punten die op de meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd.

Tijdens de energetische massage word je eigenlijk uitgenodigd om te voelen wat er nu met je aan de hand is. Door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, kun je beter beseffen wat er is.

Tijdens een energetische behandeling kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces.

Je lichaam en geest komen in evenwicht, je emoties worden tot rust gebracht en je komt in contact met jezelf in je eigen energetisch centrum!

Hierbij maak ik onder andere gebruik van:

*⭐️Chakra massage
*⭐️Zonnevlecht massage
*⭐️Aura massage
*⭐️Polariteit massage
*⭐️Metamorfose massage
*⭐️Energetische been en hand/arm massage
*⭐️Cranio-sacraal systeem
*⭐️Hara-lijn

Kom het gerust ervaren.
Maak een afspraak via 06-21951684 (bellen of whatsapp)

gezondheid

Longen als Contactorgaan (in deze tijd….)

Vaak hebben de clienten die bij mij komen onderliggende klachten van de luchtwegen. Het is niet iets wat ze gelijk noemen maar zijn vaak ”astma” gevoelig o.i.d.

De longen hebben een totale oppervlakte van +/- 200 m2 (ter grootte van een voetbalveld). Daarmee adem je lucht in, die je deelt met de planten, dieren en mensen. Het is een indirect, maar onontkoombaar contact met je omgeving. Zelfs als je ”iemand niet kan luchten of zien”.

De ademhaling heeft veel te maken met ruimte en vrijheid. Ruimte nemen voor jezelf, ruimte in het contact met je omgeving.

HOE TOEPASSELIJK IN DEZE TIJD!

Contact kan verstikkend werken, zeker als je daarin niet voldoende ruimte voor jezelf neemt.

Longen hebben te maken met ruimte nemen in contact met anderen. Vanuit dit gegeven kan ook worden gekeken naar aandoeningen van de luchtwegen.

Bijzonder is dat hele andere klachten zoals bv veel krampen in de benen, veel buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid opgelost kan worden met het behandelen van de luchtwegen.

Je ben van harte welkom in mijn praktijk zodat ik een juiste diagnose voor jou kan maken. Ook als je veel last hebt van de ruimte die je nu fysiek niet kan innemen i.v.m. onze situatie nu.

CONTACT HEEFT IEDEREEN NODIG!

Naast VoetreflexPlus (Plus = Chinese Geneeskunde) zal ik ook je 4e chakra behandelen die te o.a. te maken heeft met de longen maar ook met liefde (dus contact). Daarnaast zal ik craniosacraal therapie en aroma therapie toepassen.

App me gerust op 06-21951684 om een afspraak te maken.

doterra, etherische olie, gezondheid, groene apotheek, handmassage, handreflex massage, meridianen, tcm, voetreflexplus, workshop

Nieuwe data voor de Chinese- en Westerse Handreflex workshop!

Nog even geduld. Vanwege C-maatregelen zijn nieuwe data nog niet beschikbaar.

do. 19 maart 2020 – van 19.15 u tot 21.30 uur

do.  9 april 2020 – van 19.15 u tot 21.30 u uur 

Wegens enthousiaste reacties van onze cursisten willen wij, Claudia als VoetreflexPlus therapeut, en Carla als schoonheidsspecialiste onze krachten weer bundelen in de vorm van de workshop ” Westerse-Chinese Handreflexmassage”! 

Handmassage kan helpen om je gezondheid op peil te houden en als eerste hulp bij allerlei klachten van bv spijsvertering, luchtwegen, hormonen, stress, etc. Ook om de handmassage te geven is heerlijk om te doen.

Door Chinese technieken (meridianen en drukpunten) te combineren met Westerse technieken (reflexpunten) is het resultaat verbluffend!

We beginnen met te leren over aromatherapie en de etherische olie die we gaan gebruiken tijdens de workshop. Daarna krijg je uitleg over hoe je deze handreflexmassage kan doen, en ga je zelf aan de slag.

Wij beloven je dat je verrast zult zijn over handmassage en de mogelijkheden van de oliëen. Je leert waarom een plant olie maakt, hoe de olie uit de plant/bloem/wortel gehaald kan worden, hoe je ze veilig kunt gebruiken, en welke je kiest wanneer je klachten tegenkomt.

Kosten 32,50 euro p.p.

Incl.:

Handreflexpunten
 • leren om deze handmassage te geven 
 • een beschrijving van de workshop om mee te nemen
 • kennis over etherische olie
 • een heerlijk geurend presentje
 • Loterij met kans op een schoonheids-of voetreflexPlus behandeling van 20 minuten
 • koffie/thee met wat lekkers erbij.

Geef je op bij Carla (06 – 26 41 48 82 ) of Claudia (06 – 21 95 16 84)

(We werken in kleine groepjes dus vol = vol)

gezondheid

Zomerse voeding volgens de Chinese Geneeskunde

Heb je het warm? Ik kan je helpen om je meer Yin te voelen (kouder) door een speciale Yin-voetreflexPlus massage. (Ook heel fijn voor dames met opvliegers tijdens de overgang 🙂

Ook kun je natuurlijk tegen de hitte verkoelende drankjes en maaltijden nemen. Je kunt dan denken aan:

–Maak thee van groene thee. Het is gezonder dan veel andere en smaakt toch lekker. Je kunt groene thee bijna overal kopen, maar koop wel losse thee, geen zakjes. Drink deze op kamertemperatuur!

– Eet aardbeien. Ze zijn van nature verkoelend en dus perfect zomerfruit. In de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM), zijn ze goed bij een droge hoest en zere keel. Aardbeien bevochtigen de Longen en bevorderen de productie van vloeistoffen, en na een heftige avond… ontgiften de alcohol. Het best eet je alhet fruit op kamertemperatuur.

watermeloen om koelte te brengen in je lichaam, maar ook tegen hoofdpijn, misselijkheid, korte lontjes, slechte eetlus en zere keel.

– Eet watermeloen. Watermeloen heeft vele goede eigenschappen in TCM. Het fruit (Xi Gua) en de zaden worden gebruikt tegen hoofdpijn, misselijkheid, korte lontjes, slechte eetlust en zere keel.

Andere voorbeelden: asperges, spruiten, mais, komkommer, spinazie en munt.

Succes met de tips en geniet natuurlijk ook van de zomer!

aanbieding, gezondheid

Juni aanbieding nieuwe cliënten (boek nu!)

Intake – € 39,50 (i.p.v. € 65,-.)

Intake: Persoonlijk gesprek incl. een ontspanningsmassage, (ca. 1,5 uur).

Verwerking van de klacht(en) met een uitgebreid analytisch onderzoek door therapeut om een gericht behandelplan te maken. (ca. +/- 3 uur)

3 voetreflexplusbehandelingen – € 139,95 (i.p.v. €165,-.)

Behandelingen: 3 behandeling van ca. 1 uur. Elke behandeling start met een ontspannend voetwaterbad, gevolgd door een specifieke voetreflexplusbehandeling met therapeutische oliën. Normaal tarief per behandeling – € 55 ,-.

06-21951684 | www.voetreflexpluslasolvo.com| lasolvo.voetreflexplus@gmail.com

Aanbieding juni 2019 totaal: € 179,45 i.p.v. € 230,-.

Alleen in deze maand ruim €50,00 korting!

gezondheid

Coaching (on-line)

Wat een mooie gelegenheid om mijn diensten uit te breiden. Deze tijd geeft mij de mogelijkheid om na te denken wat nog meer bij mij past en waar ik nu aandacht aan kan besteden wat in het belang is voor mezelf en voor mijn huidige en toekomstige clienten. Ik heb de tijd gekregen om een coaching opleiding te gaan doen. Dit is nog veel leuker en interessanter dan ik dacht. Ten eerste heb ik heel veel over mijzelf geleerd en ten tweede weet ik nu hoe het voelt om een coaching gesprek te voeren en te ondergaan.

Ik had eerst de overtuiging dat coaches ‘Bemoeials” waren en daarom wilde ik niet coachen of gecoacht worden. Maar wat ik nu weet en ervaren hebt, is dat je juist in je eigen gedachten een juiste weg vindt wat zo goed bij jou past. Je bedenkt alles ZELF! Door alleen de juiste vragen te stellen of te krijgen, gaan ineens alle radartjes draaien in je hoofd, en je bedenkt (of eigenlijk je WEET) precies waarom je iets doet, niet doet, wat je nodig hebt, wat je wilt veranderen, hoe je iets beter kan aanpakken en waarom alles gaat zoals het nu gaat!

Als coach geef ik je geen oplossingen maar zet iets in beweging zodat je helderheid krijgt. Ik werk in het nu en de toekomst en zal niet het hele verleden erbij halen.

Ik kan je coachen op o.a.:

*Stress *Emoties *Oplossing vinden *Ziekte *Rouwverwerking *Omdenken

En het allermooiste is dat ik je ga coachen op je lichaam. Wat is dat?

Wat kun je dan van mij verwachten? Het draait allemaal om het lichaam volledig te betrekken bij een coach sessie. Normaal coachen is hoofdzakelijk gericht op praten. Je gaat naar je sessie en je mag praten. Naar aanleiding daarvan stel ik je gerichte vragen en op deze manier kom jij tot een inzicht, resultaat of oplossing. Als lichaamsgericht coach stel ik ook vragen, maar laat je vooral je lichaam ervaren.

Ik zou willen benadrukken dat lichaamsgerichte coaching niets vaags en zweverigs is. De reden waarom het de meeste mensen wat vreemd in de oren klinkt is dat we in het westen niet gewend zijn om naar het lichaam te luisteren. We zijn rationeel, laten ons vooral sturen door gedachten in ons hoofd.

En dat terwijl het allemaal begint met het lichaam, ons voornaamste instrument en voertuig. Het is het eerste waar je je bewust van werd vlak na je geboorte.

Wil je liever alleen praten? Dat mag natuurlijk ook. Het is mogelijk om dit allemaal on-line te doen. Ik heb ervaren dat dit geen belemmering is voor een mooi resultaat. Straks kunnen we weer echt in oog in oog met elkaar in contact komen.

Wil je met jezelf aan de slag? Maag gerust een afspraak. Neem een kop koffie of mok thee erbij en ik ben er 100% klaar voor.

Relaxte groet,

Claudia

gezondheid

Algemene Voorwaarden

 1. Alle verstrekte informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.
 2. De cliënt gaat ermee akkoord alle medische informatie te verstrekken zodat de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier afgestemd kan worden.
 3. Bij La Solvo worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan het voorkomen dat ik van een behandeling afzie en u eventueel doorverwijs naar uw huisarts.
 4. Koorts, griep, schimmel en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), zijn contra-indicaties wat betekent dat ik geen massage mag uitvoeren. Bij acute blessures en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan een arts, voordat je een afspraak maakt.
 5. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn kunnen volledig in rekening worden gebracht, tenzij de verhindering door overmacht wordt veroorzaakt.
 6. Indien de cliënt te laat op de afspraak verschijnt kan het zo zijn dat de behandeling met deze tijd wordt ingekort, de volledige vergoeding voor de massage wordt in rekening gebracht.
 7. Een cadeaubon is inwisselbaar voor iedere behandeling ter vergoeding van het bedrag dat hierop vermeld staat en kan worden verhoogd tegen bijbetaling. De bon dient te worden ingeleverd bij afrekenen.
 8. La Solvo heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt. Bij diefstal zal altijd aangifte bij de politie worden gedaan.
 9. De cliënt hoort zich in de praktijk behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen. La Solvo heeft het recht de cliënt de toegang tot de praktijk te weigeren wanneer dit niet wordt nageleefd.
 10. Bij klachten is La Solvo aangesloten bij Wkkgz via de beroepsvereniging VNRT.
 11. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden en na het maken van een afspraak verklaar je tevens dat je La Solvo niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.
gezondheid

VNRT en RBCZ en Wkkgz

VNRT

La Solvo VoetreflexPlus by CW is lid van beroepsvereniging VNRT, Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten. Leden van deze vereniging hebben naast een gedegen opleiding reguliere medische kennis, omgangskunde en voeding, diepgaande kennis van de reflexzonetherapie. Leden zijn beëdigd en onderworpen aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel, in gedragscodes op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Bijscholing is ook één van de punten waar VNRT zeer op let. Meer informatie over VNRT vind je hier


RBCZ
De communicatie tussen zorgverzekering, beroepsbeoefenaar en cliënt wordt behartigd door een onafhankelijke intermediair. Binnen de voetreflextherapie is hier de stichting RBCZ verantwoordelijk voor. Zij zorgen ook voor de registratie en certificatie. Meer informatie over RBCZ vind je hier


Klacht of geschil?
De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). [bron: Rijksoverheid]

Heb je een geschil of klacht over La Solvo VoetreflexPlus? Bespreek dit en neem contact op met La Solvo VoetreflexPlus by CW. Samen zullen we kijken hoe we dit op gepaste wijze kunnen oplossen. Ben je niet tevreden over de aangeboden oplossing? Neem dan contact op met de beroepsvereniging VNRT. Door het invullen van het formulier Melding Onvrede, te vinden via deze link, wordt u verder geholpen om de onvrede op te lossen. 

gezondheid

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In deze privacyverklaring laat ik jou weten welke gegevens er verzameld worden en met welk doel. Zo begrijp je precies hoe ik werk.

Persoonsgegevens verwerken
La Solvo (Claudia Willemse) verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

 • Voor- en achternaam
 • Adresgegevens
 • Geboortedatum
 • Geslacht
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres

Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens
Bij klacht gerichte behandelingen verwerkt La Solvo gegevens die nodig zijn voor je behandeling. Dit omvat ook gevoelige of bijzondere persoonsgegevens zoals gezondheidsgegevens.

Gevoelige of bijzondere persoonsgegevens zijn:

 • Medische gegevens;
 • Leef- en voedingsstijl;
 • Evaluatie en ontwikkelingen;
 • Onderzoeken en contact met andere behandelaars;

Voor het verwerken van deze persoonsgegevens vragen we om je toestemming door middel van een toestemmingsformulier.
Voor de verwerking van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar vragen we om toestemming van hun ouders of voogd.

Waarvoor zijn deze gegevens nodig?
La Solvo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Om de factuur volgens de normen van de zorgverzekeringen op te kunnen maken.
 • De factuur na afloop van een consult te mailen aan de cliënt (indien gewenst);
 • Het emailadres wordt enkel gebruikt voor doeleinden die betrekking hebben op het behandeltraject en/of indien je toestemming hebt gegeven om nieuws van La Solvo via de mail te ontvangen;
 • Ik gebruik een telefoonnummer wanneer je onverhoopt niet naar een afspraak komt, ik de afspraak moet annuleren of volgens afspraak;
 • De medische gegevens heb ik nodig om een behandeltraject op te kunnen stellen en (relatieve) contra-indicaties te kunnen herkennen;
 • De leef- en voedingsstijl kunnen van invloed zijn op de aanwezige klachten, om een compleet beeld van een cliënt te krijgen vraag ik hier ook naar;
 • Om de juiste behandelingen aan te blijven bieden evalueer ik de voortgang van de therapie;
 • Pas na toestemming mag ik gegevens opvragen bij andere behandelaars. De uitkomst hiervan leg ik vast in het cliëntendossier.

Bewaartermijn van de gegevens
La Solvo zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De gegevens in het cliëntendossier blijven 15 jaar bewaard conform de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst).

Delen met anderen
La Solvo deelt jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming en zal deze alleen verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die in opdracht van mij gegevens verwerken, sluit ik een verwerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. La Solvo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek
La Solvo gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.  Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar lasolvo.voetreflexplus@gmail.com. La Solvo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging
La Solvo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. La Solvo werkt met een digitale cliëntendossier met een beveiligd wachtwoord.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via lasolvo.voetreflexplus@gmail.com

Contactformulier website
Het contactformulier op mijn website is beveiligd. Uw naam, e-mail adres en telefoonnummer gebruik ik om contact met u op te nemen.

Contactgegevens
Wanneer je contact wilt opnemen met La Solvo, kun je mij als volgt bereiken:
Straatnaam en nummer:                                               Van de Spiegelstraat 128
Postcode en plaats:                                                         3135 SH VLAARDINGEN
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel:       24352081
Telefoonnummer:                                                           06 – 21 95 16 84
Emailadres:                                                                     lasolvo.voetreflexplus@gmail.com

gezondheid

Wanneer mag ik nou eens aan de slag?

Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan want in de Traditionele Chinese Geneeskunde is zoveel mogelijk om mensen weer op en top gezond te laten voelen.

We weten inmiddels dat dit virus, afhankelijk van de ziekte fase vertoont zich een beeld van Cold Dampness stagnatie Longen, Damp poison Stagnatie Lungs, Cold Dampness obstructie Lungs, Lungs blocked by epidemie toxine en Flaring heat in Qi en Jing.

Een hele mond vol! Waar het op neer komt dat wij als voetreflexPlus therapeuten sowieso de Longen heel goed kunnen ondersteunen. Preventief of als er een beginnende benauwdheid is. Zo jammer, dat wij niet aan de slag kunnen om ook te kunnen helpen om een virus te laten stoppen.

Er zijn verschillende acupressuur punten die behandeld kunnen worden waaronder Nier 1 (opborrelende bron), Nier 3 (balancerend punt), Maag 36, Long 9 (de grote kloof), Dikke Darm 4 (de Duinpan, loslaten), 3 voudige verwarmer (verbinding). Dit alles om het immuunsysteem te versterken en angsten/onzekerheden te verminderen.

Yin en Yang

Naast TCM zijn er een aantal etherische olien die virussen in de kiem smoren! Ter preventie van besmetting kan Tea Trea oil (Melaleuca Alternifolia) ingezet worden. Tea Tree kent antivirale en antiseptische eigenschappen. Bestanddelen voorkomen dat het virus de gastcel kan binnendringen.

Via een diffuser in (zieken)kamers en binnenomgeving kan tea tea worden gebruikt om virusdeeltje in de lucht te inactiveren. Voor wie geen diffuser heeft kan je ook een paar druppels in een schaaltje doen, een paar druppels op het stoffilter van de stofzuiger of enkele druppels toevoegen aan een sopje. Een druppel op de hand of een paar druppels in het zeeppompje bij de handzeep bevorderen ook de hygiene. Een druppel op een zakdoek of gorgelen met water zijn ook opties Na het gorgelen wel uitspugen.

Een onderzoek heeft aangetoond dat als tea tea olie werd verneveld in een diffuser in een kleine afgesloten ruimte, waren bijna alle influenza virussen in de lucht binnen 10 minuten verdwenen. Na 15 minuten was geen enkel virus meer te vinden. (Usachev 2013)

Ook Eucalyptusolie bereikte een aantal van 0 virussen in de lucht na 15 minuten verdamping.

Essentiele olien en Coronavirus

Om nog eens duidelijk te stellen: er zijn nog geen essentiële olien getest op het huidige coronavirus, zodat we ook niet weten of essentiële olien een effect hebben op dit nieuwe virus. Maar de vraag die men wel kan stellen of verdamping kunnen bijdragen als verdediging/bestrijding van virussen in het algemeen. Daarom kan ook absoluut geen behandeling geadviseerd worden voor deze infectie.

Wel kunnen we stellen dat essentiële olien kunnen bijdragen aan gezonde luchtwegen zoals tea tea, eucalyptus en ravintsara. En in combinatie met Chinese technieken via VoetreflexPlus gaat dit heel goed werken!

Nog even volhouden, voor nu doe ik het dan met dit artikel en daarna zijn jullie weer meer dan welkom in mijn praktijk!

(wil je Melaleuca (tea tea olie) bestellen? Ik mag er maar 1 per keer bestellen dus het is redelijk schaars aan het worden. Prijs € 25,00 excl. vrachtkosten)

gezondheid

Microstroom therapie

Wanneer je te weinig celenergie hebt, kun je niet herstellen, waardoor aandoeningen, ontstekingen, oedeem, ziektes, angsten, depressies, slapeloosheid en pijn ontstaan.

Je wordt geboren met een celwaarde van -70. Wanneer deze waarden stijgen ga je je steeds slechter voelen. 

Om je cellen te kunnen herstellen, heb je ATP nodig. Celenergie. 

De Healy scant je cellen, en vult de energie aan via micro stroom.

Bij microstroomtherapie worden lage elektrische stromen in uw huid gestuurd die bijna identiek zijn aan de eigen natuurlijke elektrische frequenties van het lichaam. Door een stroom over je lichaam te laten lopen, voeg je meer elektronen toe aan je systeem, waardoor je sneller energie maakt en weefsel- en celherstel wordt gestimuleerd. 

De technologie werkt op cellulair niveau en verhoogt adenosinetrifosfaat of ATP, de energiemunt in uw cellen en de meest basale brandstof van het lichaam. Het stimuleert ook de opname van aminozuren door je lichaam – de bouwstenen van eiwitten – en vormt eiwitten in de cellen die collageen in de huid produceren. 

Microstroom herstelt snel de celenergie”, zegt Anne Kelly, MD, medisch directeur van de Holland Biomedical Clinic en het Minnesota Hyperbaric Treatment Center. “Het is alsof u de accu van de auto oplaadt en brandstof in de tank doet.”

Microcurrent-therapie wordt gebruikt om te behandelen, waaronder wonden, ontstekingen, sportblessures en verzakking van de huid, maar ook je concentratie, depressie en chakra balans kun je herstellen via trilling.

Healy is echt een geweldig hulpmiddel om te hebben!

In de Link vind je de programma’s waar Healy mee werkt. 

https://www.healyworld.net/…/Healy_PB1_Programma-Omschrijvi…

Alle behandelingen zijn medisch onderbouwt en de wetenschappelijke onderzoeken zijn gepubliceerd in de handleiding.

Er is ook een versie die werkt op frequenties en kan op afstand gebruikt worden, dus zonder aansluiting via elektroden. Ook kan je hier een analyse mee maken, welke voor jou nodig is.

Overweeg je de aanschaf van een Healy?

Meer info? De handleiding ontvangen of de Healy direct aanschaffen met de NIET goed GELD terug garantie?

Of via deze link direct te bestellen http://Healyworld.net/nl/partner/lasolvo

Laat me je begeleiden om de Healy goed in te kunnen zetten voor jezelf, je cliënten of je dierbaren.

App of bel 06-21951684 of mail naar 

healy.lasolvo@gmail.com

gezondheid

Nieuw bij La Solvo Voetreflexplus!!

Tijdens deze ‘time-out’ heb ik niet stil gezeten en ben op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden en behandelwijzen voor mijn clienten!

Niets is voor niets want ik ben op een fantastisch product uitgekomen met bijzonder goede resultaten.

Het is de Healy geworden, een mini bio-resonantie apparaatje die je gewoon op je kleding kan klippen.

met mijn Healyvriendje….

Het is bewezen dat de Healy chronische pijn klachten, skeletpijn, angsten, migraine, fibromyalgie, depressies en daarbij horende slapeloosheid kan verlichten of verhelpen. Dat is toch super mooi!

Daarnaast zijn er nog diverse toepassingen die niet bewezen zijn door de wetenschap maar wel door de resultaten van de mensen die het gebruiken voor algehele welzijn.

Kijk maar eens op deze fb site voor de testimonials. https://www.facebook.com/groups/healyervaringen/

Ik verwacht eerdaags mijn 2e Healy om uit te kunnen “lenen” zodat iedereen dit kan ervaren.

Ook kan ik weer lekker aan de slag met consulten geven en nu dan On-line of op 1,5 meter afstand! Hoe mooi is dat! Mijn clienten weer blij en ik zeker ook!

Hoe ziet het consult eruit?

 1. We nemen contact met elkaar op via Whatsapp video (is toch wat persoonlijker) of gewoon telefoon kan ook natuurlijk. Binnenkort krijg ik een beveiligde Beeldbellen applicatie via de beroepsvereniging. Dus dan zijn je gegevens helemaal veilig en beschermd en zelfs volgens de regels dat de zorgverzekering (een gedeelte) kan vergoeden. 
 2. Ik voer je gegevens in op de Healy inclusief je foto en je vibratie.
 3. Dan zal ik het apparaat laten screenen op jouw identieke vibraties zodat er programma’s uitrollen die precies bij jou passen. Dit is dus voor iedereen anders.
 4. Daarna zal ik je ook screenen op je aura’s zodat er een blauwdruk van je chakra’s gemaakt zal worden. Direct zal ik je uitgebreide PDF versturen die je op je gemak kan gaan lezen. Uiteraard zal ik de bij behorende trilling je direct geven. Dus je krijgt ook een behandling!
 5. Aan de hand van deze screenig maak ik een programma voor je die voor jou op maat gemaakt zijn van 3 verschillende programma’s per dag waar jij de hoogste resonantie op hebt gekregen. (dus die jij het meest nodig hebt)
 6. Je krijgt de Healy dan 3 dagen mee om deze programma’s zelf te testen
 7. Dan de keuze: Ja, ik vond het heel fijn en wil hem vaker ‘lenen” of Ja, ik vond het zo fijn en koop er zelf 1. Dan help ik je uiteraard graag hoe je dit kan doen.

Kosten van het consult; € 55,00

Inclusief; * programma op maat voor jou voor 3 dagen, *Aura/Chakra meting op PDF, lenen van de Healy voor 3 dagen met alle instructies en € 22,50 retour bij aanschaf.

Note: Er zal een kleine wachtlijst zijn daar er nu al geiintereseerden zijn en er is (nog) maar 1 Healy is om uit te lenen.

(inmiddels zijn er al 3 Healy’s om uit te lenen waarvan 2 Resonance uitvoeringen. Op deze zitten 120 programma’s en de mogelijkheid om zelf analyses te maken. Vooral voor therapeuten heel fijn om uit te proberen)

Note: Mijn huidige clienten biedt ik een gratis Aura/Chakra scan aan. Vraag mij gerust ernaar.

gezondheid

Is Healy symptoombestrijding?

Met mijn kennismaking met de Healy kwam ook meteen deze vraag bij mij op. Mijn zoektocht naar het antwoord op deze vraag bespreek ik in dit blog.

Wat is Healy? Healy is een apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam. Elke cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie en elke cel heeft ook een celmembraan. Volgens het spanningsmodel voor celmembranen heeft een cel onder ideale omstandigheden een spanning van -70 mV en daarmee voldoende energie om te leven en te communiceren met andere cellen. Als er sprake is van een aandoening loopt deze spanning vaak terug tot -50 mV. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen. Volgens Becker en Nordenstrom is bij -15 mV het punt bereikt waarop de cel kan muteren tot tumorcel. De Healy stuurt die frequenties naar je lichaam toe, die je kunt gebruiken omdat de spanning in de cel te laag is. 

In mijn praktijk werk ik met de oorzaak van klachten. Lost Healy dan eigenlijk wel die oorzaak op? Waarom is de spanning in een cel afgenomen? Ik kan wel met de Healy de spanning terug opvoeren, maar als de oorzaak niet weg is, neemt dan niet weer die spanning af? En hoe zit het dan met de visie dat je door bepaalde klachten ook dingen kunt leren over jezelf? Hoeft dat dan niet meer?

Marcus Smieke, een van de bedenkers van de Healy, legt uit dat we ondanks de Healy nog steeds onze lessen moeten leren of bepaalde dingen moeten ervaren. Deze zijn ook meer gerelateerd aan delen van onze psyche die we ons onbewust zijn. Ze liggen in het onderbewustzijn. Ze hebben ook een bepaalde energie en deze energie wil graag omhoog komen in ons bewustzijn. Maar vaak staan we dit niet toe. We gebruiken veel energie om dit te onderdrukken. We willen helemaal niet weten waarom we boos zijn of frustratie voelen bijvoorbeeld. Deze issues zouden we moeten erkennen en integreren in ons leven, in plaats van dat we energie verspillen om ze te onderdrukken. Wanneer je lange tijd deze issues onderdrukt, dan manifesteren ze zich na verloop van tijd in je lichaam. Er ontstaan dan ziekten. Je lichaam vertelt je dus welke issues nog niet gezien en verwerkt zijn. Je ego ziet deze issues als een deel dat niet bij jou hoort. Als je klachten ervaart dan moet je wel naar je lichaam gaan luisteren. Deze issues kunnen zich behalve in ziekten ook manifesteren in je dagelijks leven. Via andere personen die je ontmoet, of situaties waar je in terecht komt. Alles wat we niet integreren in ons leven, manifesteert zich in ons leven. Krijg je te maken met vervelende situaties, stel jezelf dan eens de vraag wat er in jou zit dat nog niet verwerkt is. Wat zegt die situatie over jou? Vaak zijn we geneigd om anderen de schuld daarvan te geven. Dat zijn de lessen die je moet leren of moet ervaren. Hoe kan Healy hierbij helpen?

Eerst moet ik je dan heel kort iets uitleggen over Quantumfysica. Dat is de wetenschap die zich bezighoudt met hele kleine deeltjes van een atoom. Het is een tak van de Natuurkunde die nog niet heel lang bestaat. Volgens de Quantumfysica is materie energie en energie is informatie. Dus alles om ons heen is energie en heeft een frequentie: de bank waar je op zit, de kleding die je aan hebt, maar ook de emoties die je voelt. Dus echt alles. Zie ook dit super interessante filmpje van celbioloog Dr. Bruce Lipton over hoe gezondheid start in je cellen. Op een diep niveau komen deze deeltjes of frequenties samen in het quantuminformatieveld. De Healy meet met behulp van dat informatieveld welke frequentie je nodig hebt om weer gezond te worden. In de Healy zit namelijk een quantumsensor. 

Het quantuminformatieveld is de verbinding tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. De quantumsensor in de Healy vormt een soort van poort waardoor onverwerkte issues uit je onderbewustzijn ook omhoog kunnen komen en terecht komen in je bewustzijn. Dit vraagt wel om bewust om te gaan met de Healy. Met andere woorden, je moet wel openstaan voor dit proces. Wanneer je je afsluit voor deze informatie dan zul je niets doen met de informatie die omhoog is gekomen in jouw bewustzijn. 

Ik zal een eigen voorbeeld geven. Na een week de Healy gebruikt te hebben, had ik ineens een aantal nachten achter elkaar dat ik om 05.00 uur wakker werd. Dat is opvallend want ik werd nooit eerder ‘s nachts wakker op dat tijdstip. Ik besloot om de orgaanklok er eens bij te pakken. Wanneer je bepaalde klachten hebt, die steeds op een bepaald tijdstip opspelen, dan loont het wel de moeite om eens te kijken of de orgaanklok je meer inzicht kan geven. Organen zijn gekoppeld aan bepaalde uren. 05.00 uur is het tijdstip van de Dikke Darm. De Dikke Darm staat voor oa voor verwerken van emoties. Dit zijn emoties die ik absoluut herken van de fase in mijn leven nu. Ik besloot om het programma Dikke Darm op de Healy te draaien. De nachten daarna zag ik niet meer die 05.00 uur staan op de wekker, want ik sliep weer gewoon door. Door je bewust te worden van de (subtiele) signalen die je lichaam je geeft, kun je met de Healy werken aan de echte oorzaak. 

Door de Healy wordt de trilling in je hele lichaam verhoogt. Deze verhoogde trilling zorgt voor een ruimer bewustzijn. Net zoals je dat kunt creëren met het zingen van een mantra, of met mediteren bijvoorbeeld. Hierdoor kom je tot inzichten over jezelf, welke je zelf weer kunt integreren.  

Is Healy symptoombestrijding? Dat hoeft het niet te zijn wanneer je je openstelt voor de informatie die tot jou komt in je bewustzijn.  

Ik wens je veel mooie inzichten.