gezondheid

Hartbrein, ooit van gehoord?

Wil je weer resoneren (trillen) met onze aarde en je gezondheid op die manier verbeteren? Maak een afspraak voor je persoonlijke Hart-Brein traject. Het is een combi van 3 VoetreflexPlus behandelingen en meditatie met behulp van etherische olie. Uniek ontwikkeld door La Solvo VoetreflexPlus by CW.

De cardioloog Andrew Armour ontdekte in 1994 dat het hart over een eigen neuraal netwerk beschikt dat communiceert met en invloed uitoefent op ons brein.

Het kleine brein in het hart (slechts 40.000 neuronen), stuurt veel meer informatie naar de hersenen dan andersom. Deze informatie gaat naar ons emotioneel brein (limbisch systeem) en van daaruit door naar de rest van het lichaam.

Uit verder wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door Heartmath Institute in Amerika, blijkt dat het hart eerder reageert op externe prikkels dan de hersenen!

Hart Brein communicatie

Het hart communiceert met de hersenen via de variatie van het hartritme (HRV) en beiinvloedt op deze manier het hele lichaam.

Langzaam wordt ook wetenschappelijk aangetoond dat ‘een staat van liefde’ de sleutel tot gezondheid en genezing vormt.

Verder is gebleken dat bij liefdevolle gedachten het hartritme, de hersengolven en het ritme van de aarde (de shumannresonantie) in één en hetzelfde ritme komen. Je bent dan volkomen in balans.

Wanneer je de Schumann resonantie toepast in je leven, biedt het o.a. de volgende mogelijkheden:

  1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
  2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
  3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
  4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
  5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
  6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Hoe kom je nou in deze shumannresonantie? De pijnappelklier (de epifyse) is gevoelig voor elektromagnetische velden in het ELF-bereik (extreem lage frequentie, 1-100 Hz). Als voetreflexPlus therapeut weet ik deze klier te bereiken op verschillende manieren: Via o.a een hormoonmassage, via de chakra’s, via hoofdzonemassage en via cranio-sacraal therapie. Deze therapie is allemaal via de voeten.

Naast de VoetreflexPlus therapie massages heb ik daarbij een interessante meditatie samengesteld zodat je via de geur van etherische olie in hetzelfde ritme kan komen als je hart, je hersenen en de aarde. Dit zorgt er o.a. ook voor dat het zelfherstellend vermogen zich zal verbeteren in jouw lichaam.

Meer info over Hart-Brein Traject: Tel: 06 – 21 95 16 84 of lasolvo.voetreflexplus@gmail.com

bron: https://schumanninstituut.nl/schumann-resonantie/wat-is-de-schumann-resonantie/

bron: https://www.heartmath.org/our-heart-brain/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s