gezondheid

10 FootSteps to Enlightenment

Ontdek jouw spirituele gave met 10 VoetreflexPlus behandelingen inclusief Coaching sessies!

Ervaar de kracht van VoetreflexPlus in combinatie met coaching om jouw spirituele gave te ontdekken.

Ik leer je 10 praktische stappen die je kunt nemen om meer bewustzijn en innerlijke rust te vinden in je dagelijks leven. Door deze stappen te volgen kun je meer balans en geluk ervaren in je leven en dichter bij een gevoel van verlichting komen.

Gedurende 10 sessies (1 sessie per maand) zal ik jou begeleiden op jouw spirituele reis. Elke behandeling begint met een korte intake waarin we jouw intenties voor de sessie bespreken. Vervolgens zal ik jouw voeten masseren en de reflexzones stimuleren die in verbinding staan met de verschillende chakra’s, meridianen en de verschillende thema’s.

Na de behandeling zullen we reflecteren en bespreken hoe jouw ervaringen en emoties kunnen bijdragen aan jouw spirituele ontwikkeling. Bovendien ontvang je een pendelsessie van 1,5 uur om nog dieper inzicht te krijgen in jouw spirituele gave of in andere woorden, jouw talenten.

Behandeling 1: verminderen van spanning dmv een speciale VoetreflexPlus behandeling. Tijdens deze behandeling wordt ook kort besproken wat spiritualiteit en de definitie van een spirituele gave inhoudt.

Behandeling 2: In de tweede behandeling wordt de focus verlegd naar het openen van de energiebanen die in verband staan met intuïtie. Tijdens deze behandeling wordt gevraagd om na te denken over welke gevoelens of ervaringen jij hebt gehad die in verband staan met jouw intuïtieve vermogens.

Behandeling 3: De derde behandeling is gericht op het ontdekken van de persoonlijke symboliek . Symboliek kan veel vertellen over iemands spirituele vermogens en welke richting de cliënt op zou kunnen gaan om deze te ontwikkelen. Tijdens deze behandeling wordt je gevraagd om te reflecteren op welke symbolen in jouw leven belangrijk zijn.

Behandeling 4: In de vierde behandeling wordt er gefocust op het openen van de hartchakra en het verkennen van emoties en gevoelens. Er wordt gevraagd om na te denken over de emoties en gevoelens die jij hebt ervaren tijdens je leven en hoe deze jouw spirituele vermogens kunnen beïnvloeden.

Behandeling 5: De vijfde behandeling is gericht op het verkennen van de relatie van jou met het hogere zelf of het goddelijke. Er wordt gevraagd om na te denken over je relatie met het hogere zelf of het goddelijke en hoe deze relatie jouw spirituele vermogens kan beïnvloeden.

Behandeling 6: In de zesde behandeling wordt er gefocust op het openen van de keelchakra en het bevorderen van de communicatie. Er wordt gevraagd om na te denken over welke woorden of zinnen belangrijk zijn voor haar en hoe deze bijdragen aan jouw spirituele ontwikkeling.

Behandeling 7: De zevende behandeling is gericht op het verkennen van de relatie van jou met jouw omgeving en de natuur. Er wordt gevraagd wat jouw spirituele vermogens kan beïnvloeden.

Behandeling 8: In de achtste behandeling wordt er gefocust op het verkennen van de persoonlijke geschiedenis en de familiegeschiedenis van jou. Er wordt gevraagd om na te denken over welke familieleden of gebeurtenissen in jouw leven belangrijk zijn voor jouw spirituele ontwikkeling.

Behandeling 9: De negende behandeling is gericht op het ontdekken van de persoonlijke levensmissie van jou. Er wordt gevraagd om na te denken over wat jouw passies en doelen zijn en hoe deze bijdragen aan jouw spirituele ontwikkeling.

Behandeling 10: De tiende en laatste behandeling is gericht op het integreren van alle voorgaande behandelingen en het creëren van een persoonlijk actieplan voor verdere spirituele ontwikkeling. We doen een Pendelsessie met 28 vragen gericht op jouw spirituele gave ter afsluiting.

AANBIEDING: Tien sessies die geboekt worden in Mei en Juni 2023 – 10% korting.

In plaats van € 850,– NU € 765,–

(Alle 10 sessies worden direct voor jou vastgelegd en de betaling is vooruit)

Als je geïnteresseerd bent om de 10 stappen naar jouw spiritualiteit te zetten, dan wil ik je aanmoedigen om deze reis te beginnen. Het is een prachtige reis die je kan helpen om meer rust, vrede en betekenis in je leven te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s