Mooie reviews vanaf mijn Facebook site.

  1. Ik ervaar de voetreflex behandelingen bij Claudia als zeer ontspannend. Ze kan goed luisteren en kijkt per keer welke behandeling ze gaat toepassen qua voetreflex. Ik ben zeer tevreden.

2. Ik kan de behandelingen VoetreflexPlus door Claudia sterk aanbevelen aan iedereen! 
Ik heb al regelmatig behandelingen gehad… deze zijn erg fijn en prettig! Claudia luistert goed naar je klachten zowel psychisch als lichamelijk en kan daarop heel goed de juiste behandeling geven! Ik voel me er erg goed bij en blijf deze zeker ondergaan! Ik ben er erg blij met je Claudia! Stapje voor stapje waar ik naar toe wil! 
Nogmaals bedankt!

3. Elke keer weer een heel bijzondere ervaring. Claudia luistert goed en daar baseert ze de behandeling op. De ene keer heeft ze mijn rugklachten verbeterd en de andere keer werkt ze op het emotioneel gebied. Het is een echte vakvrouw

4. Ik ben al heel vaak bij Claudia geweest 😃Voor heel veel verschillende behandelingen.
Laatste keer wat een lymfe behandeling met vooraf de blaas/nier meridiaan.
De behandeling werd afgesloten met het aanzetten van het energetisch immuunsysteem. Na wekenlang grieperig zijn knapte ik gelijk op na mijn bezoek.
Ook heb ik mee mogen doen in een serie behandelingen tegen slaapproblemen. Claudia is een lieve,vakbekwame vrouw en doet haar best iedereen op de juiste manier te helpen.
Hoop er nog vaak te komen👍

5. Wat een fijne behandeling heb ik gehad van Claudia, ik wist er niet zoveel vanaf maar dat is zeker veranderd door de goede uitleg😀

Dit is zeker een vervolg waard

6. Al heel wat keertjes bij Claudia geweest. Super goed geholpen door haar. Claudia is een super lieve vrouw, luistert goed naar je pijnklachten en zoekt de beste oplossing voor je probleem. Laatste keren metamorfose behandeling gehad. Super ervaring gehad. Gaat steeds beter met mij. Ik kwam bij Claudia met een 10 qua pijncijfer en ik zit nu op een 1. Hoe mooi is dat!!! Ik ben haar zo dankbaar 💞Dank je mooi mens! 🍀

7. Ik raad iedereen om het te proberen het gaat er zo gemoedelijk aan toe net of je thuis ben en ze is heel zorg vuldig 👍🙏

8. Ik kom al een jaar bij La Solvo. Ik had enorm last van opvliegers en dankzij de heerlijke en ontspannen massages van Claudia zijn ze zo goed als weg😊

9. Onlangs kennis mogen maken met Claudia. Intake bij Claudia is grondig. Vandaar uit maakt ze een behandelplan waardoor je weet waar je aan toe bent. Behandeling is prettig in een rustige omgeving. Lekker muziekje aan en geurtje in de diffuser. Heel fijn.

10. Ik ervaar de voetreflex behandelingen bij Claudia als zeer ontspannend. Ze kan goed luisteren en kijkt per keer welke behandeling ze gaat toepassen qua voetreflex. Ik ben zeer tevreden.