Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Willemse, geboren op 30 november 1965 in Maasland.

Ik heb altijd geweten dat mijn interesses bestonden voor de innerlijke mens. Hoe werkt het lichaam en de geest samen. Gaandeweg de jaren, zoekend naar antwoorden en ontwikkelen van mezelf ben ik uiteindelijk terecht gekomen op het antwoord dat ik graag mensen beter maak met de kracht van de natuur. Ik werk graag met de magnetische kracht van mijn handen zodat ik deze samen met Reiki kan verwerken in de voetreflexmassage. Een hele mooie combinatie van kracht.

Ik wil vooral graag het zelf herstellend vermogen van het lichaam aanraken, zodat iedereen een zetje krijgt om op eigen kracht beter te worden.

In de afgelopen 20 jaar heb ik mezelf ontwikkeld tot VoetreflexPlus Therapeut en ik masseer met een zuivere therapeutische etherische olie. Voor elke klacht of emotie zoek ik een passende olie die ik verwerk in de massage.

In juni 2018 ben ik afgestudeerd met als specialisatie: De Vrouw, Hooggevoeligheid en ChinFlex. Ik heb mijn afstudeeronderzoek gedaan over “‘Slapeloosheid en VoetreflexPlus”, waarmee ik goede resultaat heb geboekt. VoetreflexPlus therapie bestaat uit Westerse en Oosterse technieken. En daarnaast ook energetische technieken.

Als ik over mijn eigenschappen mag spreken zou ik zeggen dat ik rustig, zacht en in balans ben.

Ik help u graag naar een relaxed leven, zonder stress en pijn en met geluk, positiviteit en goede gezondheid.

claudia water