chakra, gezondheid, voetreflex

Chakra’s en de ontwikkeling (1/4)

Tijdens de ontwikkeling van de foetus in de baarmoeder verloopt de ontwikkeling van het 7e chakra naar het 1e chakra. Dit in tegenstelling tot de ontwikkeling die de chakra’s doorlopen tijdens je leven. Daar ontwikkelen ze van het 1e naar hogere chakra’s.

Bij de foetus ontwikkelt het zich in omgekeerde volgorde om het energiewezen dat we eigenlijk zijn, te laten wennen aan de verdichting en verlaging van de energiefrequentie waar we in de materiële wereld mee te maken hebben.

Tijdens ons leven ligt per levensfase de nadruk steeds op 1 chakra.

Van 0 tot 1 jaar ligt de nadruk op het 1e chakra: Het lichaam verkennen, het scheppen van een band van vertrouwen en gehechtheid, de dagelijkse verzorging en gezonde voeding.

Van 6 tot 18 maanden, 2e chakra: Zintuigen prikkelen, onderzoek door midel van beweging, de taal van de gevoelens leren kennen.

Van 18 maanden t/m 3 jaar, 3e chakra: Autonomie (wie ben ik), wil en zelfvertrouwen stimuleren, grenzen stellen.

Van 4 t/m 7 jaar, 4e chakra: Leert het kind door voorbeelden van de omgeving om te gaan met anderen, hoe dingen met elkaar samenhangen en is het goed om omgang met leeftijdsgenootjes te hebben.

Van 7 t/m 12 jaar, 5e chakra: Communicatie en creativiteit stimuleren.

Adolescentie, 6e chakra: Ontwikkelen van de identiteit en zelfstandigheid ontwikkeling.

Vanaf jong volwassenheid, 7e chakra: Stimuleren van ruimdenkendheid, spirituele alternatieven, leren loslaten.

Mijn clienten zijn na een chakra behandeling altijd heel rustig en in balans. Ik behandel altijd alle 7 chakra’s (of soms 13 chakra’s) met een accent op de chakra die uit balans is.

Wil je hier meer van weten of een chakra behandeling ondergaan? Neem gerust contact met mij op via whatsapp 06-21951684, mail lasolvo.voetreflexplus@gmail.com of via mijn website http://www.voetreflexpluslasolvo.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s