gezondheid

Wat is een energetische behandeling?

‘💜Ik voelde energie stromen!”
“💜Het ging van boven naar beneden, en daarna weer omhoog”
“💜ik voelde een warme stroom van mijn linkervoet omhoog naar mijn nek”
“💜ik werd warm rond mijn hart”
“💜ineens viel ik in een soort warm bad”
“💜het licht ging ineens aan, maar had mijn ogen nog dicht”
“💜ik was weg, maar toch was ik gewoon hier”
“💜alsof ik op wolkjes dreef”
“💜er was ineens geen tijd!, hoe lang was ik ‘weg?”
“💜moet ik nu echt mijn ogen open doen?”
‘💜hoe deed jij dat?”
“💜voelde jij het ook?”

…….ik kan zo nog wel even doorgaan haha……..Het is zo fantastisch om Energetische behandelingen te geven. En op de vraag ‘Hoe doe je dat nou?” kan ik geen pasklaar antwoord geven. Het is het goed afstemmen op mezelf, op de aarde en op het Universum. En op JOU!

De energetische behandeling is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Meestal maak ik gebruik van zachte, bewegingen met de handen of vingertoppen. Door middel van deze bewegingen breng ik energie over. De punten die op de meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd.

Tijdens de energetische massage word je eigenlijk uitgenodigd om te voelen wat er nu met je aan de hand is. Door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, kun je beter beseffen wat er is.

Tijdens een energetische behandeling kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces.

Je lichaam en geest komen in evenwicht, je emoties worden tot rust gebracht en je komt in contact met jezelf in je eigen energetisch centrum!

Hierbij maak ik onder andere gebruik van:

*⭐️Chakra massage
*⭐️Zonnevlecht massage
*⭐️Aura massage
*⭐️Polariteit massage
*⭐️Metamorfose massage
*⭐️Energetische been en hand/arm massage
*⭐️Cranio-sacraal systeem
*⭐️Hara-lijn

Kom het gerust ervaren.
Maak een afspraak via 06-21951684 (bellen of whatsapp)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s