Voetreflex voor uw bedrijf?

De basis voor voetreflextherapie is de afspiegeling van het totale lichaam op de voeten. Met andere woorden: alle organen, botten, zenuwen en weefsels in het lichaam hebben een reflexgebied of reflexpunt op de voeten.

Voetreflextherapie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones en reflexpunten op de voeten om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Deze therapievorm activeert en ondersteunt het, van nature in iedereen aanwezige, zelf herstellend vermogen.

In korte sessies van 20 minuten geef ik uw personeel een ontspannende voetreflexmassage. Deze voetreflexmassage voorkomt stress en werkt ontspannend waardoor de werknemer na de behandeling als herboren terugkeert op de werkvloer. Verder helpt voetreflextherapie mee om emotionele- en lichamelijke blokkades in het lichaam om te heffen.

Waarom Voetreflexmassage binnen uw bedrijf:

  • Werkt stress verlagend

  • Is ondersteunend bij overspannenheid en burn-out

  • Helpt bij rug-, schouder- en nekklachten, RSI, hoofdpijn/migraine, reuma, darmproblemen, astma etc

  • Verhoogt werkprestaties en dringt het ziekteverzuim terug

  • Geeft verlichting bij pijn en stimuleert genezing.

  • Werkt preventief

  • Is fiscaal aftrekbaar.

De frequentie voor preventie massage is 1 keer per 4 weken. Het is echter ook mogelijk om op incidentele basis deze ervaring te ondergaan. Gun uw medewerker deze manier van ontspannen en masseren.

Tarief: excl. Btw en reiskosten

3 personen per uur. Uurtarief € 70,00 p.uur excl. btw.

(massagebehandeling van 20 min)

Minimaal 5 personen per bedrijf.

De prijs is een indicatie, een en ander hangt af van de frequentie van de behandelingen, duur van de opdracht en de reistijd.

Bij regelmatig terugkerende afspraken met minimaal 5 deelnemers is een scherpere prijs mogelijk.

U kunt de voetreflexmassage ook gebruiken op incidentele basis, bijvoorbeeld na de afsluiting van een drukke periode in uw bedrijf of als presentje voor collega’s (verjaardag, geboorte, jubilea, kerst). La Solvo heeft cadeaubonnen voor alle behandelingen.

Offerte op aanvraag:

Kvk nr.: 24352081 – CCM Trading & Services