gezondheid

Longen als Contactorgaan (in deze tijd….)

Vaak hebben de clienten die bij mij komen onderliggende klachten van de luchtwegen. Het is niet iets wat ze gelijk noemen maar zijn vaak ”astma” gevoelig o.i.d.

De longen hebben een totale oppervlakte van +/- 200 m2 (ter grootte van een voetbalveld). Daarmee adem je lucht in, die je deelt met de planten, dieren en mensen. Het is een indirect, maar onontkoombaar contact met je omgeving. Zelfs als je ”iemand niet kan luchten of zien”.

De ademhaling heeft veel te maken met ruimte en vrijheid. Ruimte nemen voor jezelf, ruimte in het contact met je omgeving.

HOE TOEPASSELIJK IN DEZE TIJD!

Contact kan verstikkend werken, zeker als je daarin niet voldoende ruimte voor jezelf neemt.

Longen hebben te maken met ruimte nemen in contact met anderen. Vanuit dit gegeven kan ook worden gekeken naar aandoeningen van de luchtwegen.

Bijzonder is dat hele andere klachten zoals bv veel krampen in de benen, veel buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid opgelost kan worden met het behandelen van de luchtwegen.

Je ben van harte welkom in mijn praktijk zodat ik een juiste diagnose voor jou kan maken. Ook als je veel last hebt van de ruimte die je nu fysiek niet kan innemen i.v.m. onze situatie nu.

CONTACT HEEFT IEDEREEN NODIG!

Naast VoetreflexPlus (Plus = Chinese Geneeskunde) zal ik ook je 4e chakra behandelen die te o.a. te maken heeft met de longen maar ook met liefde (dus contact). Daarnaast zal ik craniosacraal therapie en aroma therapie toepassen.

App me gerust op 06-21951684 om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s