Blog

gezondheid

Zomerse voeding volgens de Chinese Geneeskunde

Heb je het warm? Ik kan je helpen om je meer Yin te voelen (kouder) door een speciale Yin-voetreflexPlus massage. (Ook heel fijn voor dames met opvliegers tijdens de overgang 🙂 Ook kun je natuurlijk tegen de hitte verkoelende drankjes en maaltijden nemen. Je kunt dan denken aan: –Maak thee van groene thee. Het is… Lees verder Zomerse voeding volgens de Chinese Geneeskunde

aanbieding, gezondheid

Juni aanbieding nieuwe cliënten (boek nu!)

Intake - € 39,50 (i.p.v. € 65,-.) Intake: Persoonlijk gesprek incl. een ontspanningsmassage, (ca. 1,5 uur). Verwerking van de klacht(en) met een uitgebreid analytisch onderzoek door therapeut om een gericht behandelplan te maken. (ca. +/- 3 uur) 3 voetreflexplusbehandelingen - € 139,95 (i.p.v. €165,-.) Behandelingen: 3 behandeling van ca. 1 uur. Elke behandeling start met een… Lees verder Juni aanbieding nieuwe cliënten (boek nu!)

gezondheid, healer, tcm, Uncategorized

Wijkkrant de Babber, 1 augustus 2019

Ik ben dankbaar voor weer een mooi stukje in de Babber krant. Fijn dat er weer direct reacties op gekomen zijn. Ook een afspraak maken? Bel: 06- 2195 1684 of stuur whatsapp.

chakra, gezondheid, slapeloosheid

Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (4/4) Chakra massage.

Chakra (voetreflexPlus)MassageDeze therapeutische massage kan helpen bij het herstel van de geblokkeerde energie en zorgt voor meer balans. De chakra’s zijn verbonden met alle hormoonklieren. Het 7e (kruin) chakra staat in verbinding met de epifyse (pijnappelklier) welke verantwoordelijk is voor het slaaphormoon melatonine en het hebben van een goed dag/nacht-ritme. Het 1e (wortel)chakra staat in verbinding met… Lees verder Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (4/4) Chakra massage.

gezondheid, slapeloosheid

Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (3) Lever/Galblaas meridiaan + Spieren en Gewrichten.

Lever Meridiaan Vandaag de 3e maandtopic over slapeloosheid die dit keer gaat over de aanpak via de Lever en Galblaas meridiaan en de spieren en gewrichten. Ook deze twee behandelingen zal ik in 1 sessie combineren.LevermeridiaanIk zal de Levermeridiaan behandelen omdat deze meridiaan vanuit de Chinese Geneeskunde ook betrokken is bij de slaap. Als de… Lees verder Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (3) Lever/Galblaas meridiaan + Spieren en Gewrichten.

gezondheid, tcm

Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (2) Hart/dunne darm meridiaan en de Hormonen.

Vorige week heb ik de aanpak van slapeloosheid besproken via de Hart- en Miltmeridiaan en de hoofdzones. Vandaag zal ik meer uitleggen over vooral de hormonen. Ook deze twee behandelingen zal ik in 1 sessie combineren. Op het gebied van de Chinese geneeskunde zal ik wederom de Hartmeridiaan en de gekoppelde Dunne Darm meridiaan behandelen… Lees verder Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (2) Hart/dunne darm meridiaan en de Hormonen.

gezondheid

Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (1) Hart/Milt meridiaan en reflexzones van het hoofd.

Deze maand zal ik meer uitleggen over slapeloosheid en de manier waarop ik mijn therapie inzet om mijn clienten te helpen hiermee. In mijn behandelingen werk ik altijd met de Chinese Geneeskunde (TCM) en de Westerse Geneeskunde. Ik maak daar een combinatie van in dezelfde behandeling. Om slapeloosheid tegen te gaan heb ik diverse manieren… Lees verder Maandtopic La Solvo: Slapeloosheid (1) Hart/Milt meridiaan en reflexzones van het hoofd.