gezondheid

Healy Resonance

De Healy is een apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam. Er zijn vier varianten en ik beschrijf in dit blog de vierde variant: de Resonance. De Resonance is namelijk een bijzondere variant.

Concreet heb je de Healy (5 bij 5 cm) en een telefoon nodig. Op je telefoon heb je twee apps: 1 app met alle programmagroepen en 1 analyse app.

In de app met alle programmagroepen heb je de beschikking over alle programmagroepen. In de analyseapp heb je ook nog de beschikking over de zeven groepen uit de Resonance module: Bach bloesems, homeopathische middelen, Alaska edelstenen elixers, Australische bush flowers, I-ching, Aminozuren en Schuessler zouten. De analyse app gebruik je alleen bij de Resonance.

De analyseapp gebruik je om analyses te maken. Je begint met het invoeren van de gegevens van een persoon. Daarna kun je een analyse maken voor deze persoon. De analyse kun je laten uitvoeren op een specifieke programmagroep, bijvoorbeeld Pijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een analyse te doen voor alle programmagroepen. De analyse laat dan zien welke vijf programmagroepen die persoon het meeste nodig heeft. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om nog een analyse te doen voor de programmagroep die er het hoogste uitkwam.

Hierna kun je de Healy frequenties laten sturen naar die persoon. Dat duurt maar heel kort. Je kunt de tijdsduur kiezen, maar voor een persoon adviseert Healy om dat kort te doen, 37 seconden, 6-8 keer per dag, is de standaard bij acute klachten en 2 minuut 49, 3 keer per dag, bij chronische klachten. Healy adviseert om daarnaast nog maximaal 3 keer per dag een programma te kiezen en daar het volledige programma voor te draaien. Deze kies je dan uit de app met alle programmagroepen.

De analyses en het sturen van de frequenties kun je niet alleen voor een persoon doen, maar ook voor een huis, huisdier, plant, organisatie, voertuig, groep of overig. Dus wanneer je benieuwd bent hoe het met je huisdier gaat, dan kun je daar een analyse voor maken en deze analyse geeft jou aanwijzingen hoe het gaat met je huisdier. En natuurlijk kun je je huisdier dan ook helpen, door de juiste frequenties te sturen. Je snapt nu waarschijnlijk dat de Healy dus bij uitstek een apparaatje is voor het hele gezin. 

Naast deze analyse kun je ook een aura analyse doen. Op basis van een foto meet Healy de chakra’s. Uit de analyse komt een waarde per chakra tussen de 1 en 100. Ook beschrijft Healy bij de chakra’s in woorden de uitkomst. Deze beschrijving is behoorlijk specifiek en niet zo standaard zoals wanneer je een beschrijving van een chakra opzoekt op internet. Ook nu kun je ervoor kiezen om frequenties te sturen naar bepaalde chakra’s die dat nodig hebben. Stuur me een berichtje wanneer jij een keer zo’n aurascan wilt, dan stuur ik je die gratis toe. 

De andere varianten van Healy hebben deze analysemogelijkheden niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s