gezondheid

Frequentie Therapie

Healy in the House! Hoe werkt de Healy?

Eerst even waar is het voor?

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet bewezen maar werken heel goed gezien de resultaten van de gebruikers.


De Healy is een klein apparaatje dat je bij je draagt en deze kun je gebruiken wanneer je bezig bent met andere activiteiten. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Er zijn vier varianten van de Healy en per variant verschilt het welke programma’s tot jouw beschikking staan.

Bij de eerste drie varianten gebruik je elektroden, die verbonden zijn aan de Healy. De Resonance uitvoering kan je ook draadloos gebruiken.

Met de vierde variant Resonance, kun je analyses maken van alle programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen en daarnaast nog programma’s kiezen uit alle programmagroepen. Deze programma’s doe je dan met de elektroden of draadloos, zoals ik nu doe. Healy adviseert om er maximaal 3 te doen op 1 dag. Ook voor therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant. 

Je kunt altijd op een later moment een upgrade of een losse programmagroep kopen. Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. De Healy blijf je houden. Onder aan deze pagina vind je een schema met de varianten en programmagroepen. De Healy is innovatief vanwege de techniek die is uitgevonden. Healy meet uit wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe. 

Medische toepassingen: https://www.healyworld.net/nl/toepassingsgebieden/health/

De wetenschappelijke benadering

In de geneeskunde gaat het niet alleen om het plezier en de tevredenheid van het bezit van iets unieks. Geneeskunde gaat ook om bewijzen die op feiten zijn gebaseerd, wetenschappelijk bewezen ontwikkelingen en een overtuigend aantal publicaties.

Frequentietoepassingen zijn ontwikkeld tijdens tientallen jaren van onderzoek door behandelaars en wetenschappers. De veiligheid van deze methode is bewezen door vele studies en tientallen jaren ervaring, die zijn bewezen door duizenden toepassingen door onze eigen therapeuten.

Met name vier wetenschappers hebben vele jaren geleden de basis gelegd voor ons werk op dit gebied:

Marcus Schmieke

Marcus Schmieke, geboren in 1966, is de uitvinder en ontwikkelaar van de Healy- en TimeWaver-producten.

Al vele jaren dacht Marcus na over hoe iedereen zou kunnen profiteren van de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie op een compacte en eenvoudige manier.

Wat hij in gedachten had, was een apparaat dat iedereen elke dag zou kunnen gebruiken, iets dat compact, eenvoudig en praktisch is.

Een kleine metgezel die jouw gezondheid bewaakt en die op een innovatieve manier kan helpen om problemen te voorkomen en de genezing te ondersteunen.

Prof. Robert O. Becker

Orthopedisch chirurg en expertonderzoeker op het gebied van elektrotherapie, auteur van de ‘bijbel’ van de moderne elektromedische technologie, “The Body Electric”, geschreven in 1985.

Professor Becker gaf college aan de University of Syracuse in de staat New York. Hij was een van de eerste wetenschappers die al in 1975 openbaar wees op de gevaren van elektrosmog.

Prof. Bjorn Nordenstrom

Prof. Bjorn Nordenstrom is emeritus professor in de radiologie aan het Karolinska Institute in Zweden. Hij was lid van het Nobelprijscomité voor geneeskunde.

Nuno Nina

Nuno Nina is een Portugese onderzoeker en therapeut. Nuno leidt zeven privéklinieken, waarvan de meeste in Portugal. Zijn werkgebied beslaat hoofdzakelijk integratieve geneeskunst en celbiologie.

Nuno kon dankzij zijn ervaring met duizenden patiënten de theorieën en resultaten uit zijn onderzoek samenvoegen tot een verzameling van 144.000 zogenoemde “Gold Frequencies.” Toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen.

In zijn boek “Biologically Closed Electric Circuits” beschrijft professor Nordenstrom een bio-elektrisch circuit in het lichaam, vergelijkbaar met bloed- of lymfecirculatie.

14 dagen uitproberen en als je het niet bevalt, mag je je het kosteloos retour sturen en krijg je je geld terug.

Wil je er 1 kopen? Hier is de shop link en vraag me gerust meer informatie!

https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=Lasolvo

Er is nu zelfs een speciaal programma gratis die virussen kan aanpakken. Hoe mooi is dat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s