gezondheid

Drie belangrijke vaardigheden voor een heler.

Zoals wel bekend werk ik o.a. met energetische behandelingen. Ik zie mezelf als een heler en dat is een verzamelwoord om iemand HEEL te maken.

Dit kan met therapeutische behandelingen zoals voetreflexplus maar ook met energetische behandelingen zoals de chakra’s en de aura’s in balans brengen, magnetiseren en reiki toepassen. Dat zijn manieren om met energie te werken. Ik combineer dit altijd tijdens mijn behandeling.

Er zijn drie belangrijke vaardigheden om van een effectieve heler te kunnen spreken, namelijk:

1.Focus betekent niet alleen aandachtig aanwezig blijven in het moment, maar ook gegrond en ontspannen mezelf wegcijferen om zo contact te kunnen maken met een bron van energie.

2.Compassie zie ik niet alleen als medeleven, maar heeft ook betrekking op het vermogen om zonder oordeel, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie te kunnen voelen voor degenen die heling vraagt.

3. Met Intentie wordt het vermogen aangeduid om mijn energie te laten stromen zonder de uitkomst te willen beïnvloeden.

Toen ik voetreflexplus therapeut werd, viel plotseling het kwartje: “‘beter worden” in de zin van ”minder last hebben van de symptomen” kan alleen als je zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel ”gevoed” wordt.

Helaas geven wetenschap, behandelprotocollen of fysiologisch meetbare resultaten geen antwoord op hoe je al deze aspecten van het menselijk bestaan kunt voeden.

Daarom kan ik nu alleen varen op wat mijn clienten me vertellen over de door hen ervaren positieve effecten van “mijn” behandeling. Dat het werkt is voor hen en voor mij zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s