gezondheid

Ben ik arrogant?

Wat heb ik een mooi beroep gekozen!

De drie jaren van studie zijn omgevlogen. Gulzig heb ik alle lessen opgezogen en keek altijd met plezier uit naar de volgende les. Elke 14 dagen naar school waar ik samen met mijn klasgenoten aan de lippen van onze docent lag. Wat een kennis, vaardigheden, aha momenten, emotionele momenten, levenslessen, gevoelservaringen ben ik rijker geworden.

Wat heb ik veel geleerd over natuurgeneeskunde, Chinese geneeskunde, emoties, werking van het menselijk lichaam en ons brein. Hoe prachtig onze geest en lichaam met elkaar samen kan werken.  Wat een fijne lessen om in de ochtend de theorie te leren en in de middag met elkaar de voetreflex massage te geven en te ontvangen. De weken erop te oefenen met elkaar en op mijn familie en kennissen.

Drie jaar lang ook de mogelijkheid gehad om mijn praktijk langzaam op te bouwen met behulp van de lessen. Mooie behandelplannen opgesteld en zelfs een onderzoek voor mijn afstuderen gedaan. En toen was het klaar! Mijn diploma behaald met een prachtig cijfer. Ik ben therapeut!

Nu mag ik alles in praktijk brengen onder de naam van mijn bedrijf :

“La Solvo VoetreflexPlus Therapie by CW”

Ik wil jullie meenemen welke mooie resultaten ik behaald heb bij mijn clienten de afgelopen maanden.

Is dit arrogant vraag ik mezelf af? Nee, ik voel me niet beter dan een ander. Mag ik mezelf op de borst kloppen? En dat heb ik ook geleerd. JA DAT MAG. Dit is niet arrogant maar jezelf laten zien in je beste vorm en je talent. Ik ben trots op mezelf! Op deze manier laat ik zien dat je niet met ‘’vage’ klachten hoeft rond te lopen. Als de huisarts of specialist zegt: ‘Daar moet je maar mee leren leven’, neem daar geen genoegen mee!

KOM LANGS EN IK GA JE HELPEN.

Client met rugklachten:

Behandeling: Nier en Blaas meridiaan plus wervelkolom massage. Ook de wervelkolom energetisch behandeld.

Therapeutische olie: Copbaiba  (soort CBD)

Reactie: Leuk hoor dat doorstromen, vannacht om de 2 uur plassen en vanochtend hield ik het niet droog. Letter en figuurlijk. Ook tranen vloeide rijkelijk. Snap nu het stukje angst ook. Alles is in beweging gezet (wervelen) Ruggetje stuk beter. Thanks

Note Claudia: De nier meridiaan pakt de emotie angst aan. De wervelkolom laat levensenergie wervelen.

Client met huidklachten

Behandeling: Long / Dikke darm meridiaan en Lymfemassage

Therapeutische olie: Bergamot

Reactie: Lieve Claudia, mijn huid is al een stuk rustiger en het toiletbezoek gaat ook ineens een stuk makkelijker. Heeft dat iets met elkaar te maken? (Note Claudia: Ja dit heeft inderdaad invloed op elkaar)

Client met Burn-out klachten

Behandeling: Maag/Milt merdiaan, Luchtwegenmassage en Zonnevlecht.

Therapeutisch olie: Breath.

Reactie: Dag Claudia, de druk op borst was in weekend minder. Nu met werken wel weer aanwezig. Ben nog wel onrustig. Snel moe maar ik herstel ook weer sneller. Tot vrijdag.

Client met darmklachten

Behandeling: Lever/Galblaas en hoofd en spijsverteringsmassage.

Therapeutische olie: gember en pepermunt

Reactie: buikje stukken beter, ook goed geslapen en was na de behandeling heel erg moe.Bedankt he.(note Claudia: dit is een normale reactie)

Client met frozen shoulder

Behandeling: Energetische armmerdiaanmassage, lever galblaas meridanen en spieren en gewrichten massage. Reiki extra over de schouder.

Therapeutische olie: Deep Blue en Wintergreen.

Reactie: Gaat goed! Sssssstttttt…..(client wil het nog niet hardop zeggen)….en by the way…mijn opvliegers zijn ook weg! Thanks!

Client met overgangsklachten

Behandeling: Yin leegte massage  (chinese, westers en energetische massage combi)

Therapeutsiche olie: Clary Sage

Reactie:na 1 nacht: Vannacht maar 1 opvlieger gehad!! Na twee nachten:   2 opvliegers naar dat is nog altijd beter dan 4 of 5!!! Derde nacht: geen opvliegers!!

Client met pijnklachten in armen en benen:

Behandeling: Metamorfose massage

Therapeutische olie: Passion

Reactie: Vrijdagavond nog minder pijn en vanochtend werd ik wakker bijna pijnloos. Dus gaat elke dag iets beter ! Ik denk dat ik afspraak kan overslaan. Weer super blij mee Thanx Claudia. Ik wist dat ik op je kan vertrouwen.

Client met spanningsklachten

Behandeling: Ontspanningsmassage van hoofd, handen en voeten. Met pericard, hart en long meridianen. En op de benen maag milt meridanen. Chinese drukpunten op hoofd, oren, handen en benen.

Reactie: Hoi Claudia, ik heb goed geslapen en ben ook rustiger in mijn hoofd. Top! Tot over 2 weken.

Uiteraard neem ik een intake ingesprek met je af en elke mens is anders. Er is geen pasklaar antwoord voor een gezondheidsuitdaging. Ieder mens is anders en daar kijk en luister ik heel goed naar.

Tot het volgende verslag! enne….waar ben jij trots op van jezelf?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s