Mijn Webshop DoTerra

Je kan bestellen d.m.v. een email naar mij. Eventueel ook via deze webhop.

http://mydoterra.com/claudiawillemse

LET OP: Het is een Engelstalige webshop. Je bestelling is er dan wat sneller! Klik hier om naar de Engelstalige webshop te gaan. Je dient dan echter wel met een creditcard te betalen.

Ben je van plan regelmatig te kopen? Neem dan contact op voor 25% korting en voor het unieke spaarsysteem tot wel 30% van je aankoopwaarde voor nieuwe producten!

Hier een voorbeeld van de Lavendel olie en de toepassingen.

Wilt u 25% korting op de DoTerra olie?

Voor ons is het belangrijkste dat jij geniet van de essentiële olie van dōTERRA en de producten die dōTERRA nog meer te bieden heeft waarin essentiële olie is verwerkt. Of dat nu zijn de enkelvoudige essentiële olie, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten.

Genieten (en profiteren!) kan op drie manieren:

  • Door als consument de producten te bestellen bij de webshop.

  • Als je regelmatig producten bestelt, dan kun je minimaal 25% korting krijgen op je bestelde producten. Daarnaast bouw je, als je met regelmaat mocht bestellen, ook nog eens ‘spaarpunten’ op die je kunt gebruiken voor gratis producten. Dit loopt op van 10% van je orderbedrag tot wel 30% van je orderbedrag. In totaal kun je dus bijna 50% korting krijgen op je aankopen! Heb je hier interesse in, neem dan contact op via het contactformulier. Dit kun je gewoon in het Nederlands invullen!

  • Als je heel enthousiast bent geworden over de essentiële olie van dōTERRA en de andere producten met essentiële olie, of als je vanuit je ondernemerschap wilt bouwen aan een nieuwe organisatie in Nederland en net als ons ondernemerskansen ziet, neem dan ook contact met ons op. Dan vertellen we je graag hoe jij in ons team kunt meewerken aan de missie van dōTERRA: de levensverhogende voordelen van essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit delen met de wereld.

Ik kom graag met je in contact als jij meer wilt weten over samenwerking in ons team en in het dōTERRA team!

Webshop van Claudia bij Doterra