Mijn Webshop DoTerra

Je kan bestellen d.m.v. een email naar mij. Eventueel ook via deze webhop.

http://mydoterra.com/lasolvo

Ben je van plan regelmatig te kopen? Neem dan contact op voor 25% korting en voor het unieke spaarsysteem tot wel 30% van je aankoopwaarde voor nieuwe producten!

Hier een voorbeeld van de Lavendel olie en de toepassingen.

Toen ik dōTERRA’s Lavendel voor t eerst rook was ik verbaasd. Het rook zo kruidig en heel anders dan de hoofdpijnveroorzakende lavendel die ik van andere merken kende?

doTERRA verkoopt Lavender Augustofolia de originele rustgevende Lavendel.

Deze olie is zo waanzinnig breed in te zetten! Ik ga proberen om een aantal voordelen met je te delen.

Laat ik beginnen met uit te leggen wat er in je hersenen gebeurt als je de geur van Lavender opsnuift.
De olfactory bulb boven je neus zal de werkzame stoffen in deze olie gaan analyseren en de info doorsturen naar je limbisch systeem.
In het limbisch systeem worden klieren aangestuurd die jouw honger dorst warm koud hormonen hartslag neurotransmitters ademhaling enz enz aansturen.
Daarna wordt bepaald welke klier aan de gang moet om jou in balans te brengen. Dus heb je te veel cortisol in je lichaam zal het limbisch systeem je darmen aansporen om Seretonine aan te maken. Zodat je toch kunt ontspannen.
Zo werkt olie.

Lavendel bevat linalol en dat herkent je lichaam als werkzame stof het zal direct gaan zorgen voor ontspanning van het zenuwstelsel en ontkramping van spieren. Het zal Seretonine aanmaken waardoor je einde dag in staat bent om melatonine te produceren. Dit is de reden dat je zo heerlijk slaapt met een diffuser Lavendel naast je bed.
Je slaapt dieper en langer waardoor je lichaam kan herstellen zodat t zijn balans weer kan vinden.

Naast ontspanning blijkt Lavendel ook waanzinnig voor de huid. Het bevordert wondgenezing en reduceert pijn bij brandwonden. Sneller en beter dan water!

Ook reduceert Lavender histamine reacties in je lichaam, dus hooikoorts behoort tot het verleden met een drupje pure lavendel op je verhemelte. Je kunt hem ook samen met Peppermint en Lemon in een neusinhaler doen om de wegen open te houden. Dit zelfde trio doet het ook goed bij koorts. Gesmeerd op ruggegraat of onder de voet werk snel.

Heb je een oogontsteking smeer dan wat verdunde lavendel met wat melaleuca op het “oogpunt” onder je voet en ontdek wat er gebeurt.

Ook de beschadigde huid kalmeert met Lavendel, zon verbranding, exzeem het wordt rustiger met Lavendel.

Ook hoofdpijn kun je wegsmeren met mix van Lavender Peppermint en Frankincense.
Masseer ook dan t hoofdpijn punt op de hand.

Stoot je je teen en wordt ie dik en blauw : Lavender.
Stress of paniek : Lavender
Ik heb zelf mijn anti depressiva ooit afgebouwd door deze te verruilen voor Lavendel capsules 2-3 druppels 3x dgs

Mix met wat Rosemary voor versnellen van haargroei.

Lavendel is ook de olie van communicatie. Het leert je vrij te spreken maar vooral beter te luisteren.
Lavendel is niet alleen kalmerend en ontspannend, het gaat dieper en opent communicatiekanalen in je. Ik dacht dat ik toen vrij duidelijk communiceerde, maar Lavender liet het me echt zien.
Als u bang bent om in het openbaar te spreken of om je mening uit te durven dragen, dan nodig ik je uit dit aspect van Lavendel te leren kennen.

Spraakondersteuning: wrijf lavendel aan de buitenkant van de keel om duidelijk zelfverzekerde spraak te ondersteunen. Het is geweldig voor kinderen die leren praten.

Op emotioneel vlak is dit de olie mensen die bang zijn om afgewezen te worden.
Om te genezen van angst voor afwijzing, moet je jezelf volledig accepteren en stoppen met het afwijzen van jezelf. Gun jezelf de tijd om te beseffen en te begrijpen dat je geliefd bent.

Maak een lijst van alle goede eigenschappen die je hebt. Je hebt misschien het grootste deel van je leven onbewust slechte dingen over jezelf gezegd. Je bent erg kritisch op jezelf geweest en hebt je vaak gericht op je zwakke punten en tekortkomingen. Train je geest, hart en ziel om te denken en te geloven dat je genoeg bent. Wees dankbaar. Je bent nu genoeg zoals je bent. Accepteer dat je mens bent en vertrouw erop dat men je neemt zoals je bent.

Ik hoop dat je jezelf een flesje gunt en zult ontdekken hoe lekker het is om echt ontspannen te zijn!

Wilt u 25% korting op de DoTerra olie?

Voor ons is het belangrijkste dat jij geniet van de essentiële olie van dōTERRA en de producten die dōTERRA nog meer te bieden heeft waarin essentiële olie is verwerkt. Of dat nu zijn de enkelvoudige essentiële olie, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten.

Genieten (en profiteren!) kan op drie manieren:

  • Door als consument de producten te bestellen bij de webshop.
  • Als je regelmatig producten bestelt, dan kun je minimaal 25% korting krijgen op je bestelde producten. Daarnaast bouw je, als je met regelmaat mocht bestellen, ook nog eens ‘spaarpunten’ op die je kunt gebruiken voor gratis producten. Dit loopt op van 10% van je orderbedrag tot wel 30% van je orderbedrag. In totaal kun je dus bijna 50% korting krijgen op je aankopen! Heb je hier interesse in, neem dan contact op via het contactformulier. Dit kun je gewoon in het Nederlands invullen!
  • Als je heel enthousiast bent geworden over de essentiële olie van dōTERRA en de andere producten met essentiële olie, of als je vanuit je ondernemerschap wilt bouwen aan een nieuwe organisatie in Nederland en net als ons ondernemerskansen ziet, neem dan ook contact met ons op. Dan vertellen we je graag hoe jij in ons team kunt meewerken aan de missie van dōTERRA: de levensverhogende voordelen van essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit delen met de wereld.

Ik kom graag met je in contact als jij meer wilt weten over samenwerking in ons team en in het dōTERRA team!

Webshop van Claudia bij Doterra