gezondheid

Afvallen met VRP, Grapefruit- en Basilicum olie zonder dieet!

(VRP = VoetreflexPlus. Westerse- en Chinese technieken)

Thema Grapefruit: Eer en waardeer je lichaam.

Affirmatie: “Ik respecteer mijn lichaam en houd van mezelf zoals ik ben. Ik stel me open voor mijn innerlijke en uiterlijke schoonheid en begin met het waarderen van mijn lichaam.

Ben je op de een of andere manier ontevreden met je lichaam? Behoor je tot de mensen die niet van eten genieten doordat ze bij elke hap nadenken of ze er dik van worden en of het eten goed voor ze is of niet? Of behoor je tot degenen die het opgegeven hebben en geloven dat ze toch nooit slank kunnen worden, die al ontelbare diëten hebben uitgeprobeerd en al ontelbare keren hebben gefaald?

De olie van Grapefruit geeft je respect en waardering voor je lichaam terug. De olie ondersteunt je als je veel bewuster met je lichaam wilt omgaan en het veel meer wilt eren. Misschien is het zover gekomen dat je onderbewuste patronen hebt ontwikkeld die ervoor zorgen dat je op onbewust niveau je lichaam wilt straffen voor het feit dat je er niet tevreden mee bent.

Deze houding ontstaat als je ontevreden bent en gedurende zeer lange tijd met je gewicht worstelt, al talloze diëten hebt uitgeprobeerd en eigenlijk niets echt en blijvend heeft geholpen. Een natuurlijke, onbewuste reactie die het gevolg is van afwijzing zorgt ervoor dat je je lichaam niet wilt accepteren en jezelf bestraft.

Dit wordt gestuurd door een diep in je psyche geworteld patroon van ontevredenheid met betrekking tot je uiterlijk. Deze patronen kunnen in je vroege kindertijd ontstaan zijn. ook de vele ervaringen waarbij je op grond van je uiterlijk werd afgewezen, of werdt gepest of met de zogenaamde mooie mensen werdt vergeleken, houden deze patronen in stand.

Volg als je grapefruitolie gebruikt alsjeblieft GEEN DIEET! Dat werkt niet. De olie creëert een bijzonder effect op de relatie tussen jezelf en je lichaam. De olie zorgt er uiteindelijk voor dat je minder vanuit emotie eet. Dat komt doordat grapefruit je helpt bij het maken van een positieve verbinden met je lichaam.

Deze relatie met jezelf kan uitsluitend op liefde, waardering, tolerantie en acceptatie zijn gebaseerd, want alleen dan kan je lichaam werkelijk gewicht verliezen. Alleen als je met betrekking tot jezelf en je lichaam vrede ervaart, zul je kunnen loslaten wat niet meer bij je hoort.

Grapefruitolie helpt bij het integer zijn en bij het accepteren van je behoeften van je lichaam. De olie helpt je om waardering voor je zelf te voelen en een vorm van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfrespect te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat je veel meer in verbinding met jezelf en je lichaamsintelligentie komt te staan. Dat is belangrijk, want alleen dan kun je voelen wat je lichaam werkelijk nodig heeft, en dat geef je dan aan je lichaam. Je geeft je lichaam bepaalde dingen niet meer, namelijk de dingen waarvan je voelt dat ze niet meer goed voor je zijn of je zelfs schaden.

Grapefruitolie helpt je bij het nemen van verantwoordelijkheid voor je gevoelens en emoties en maakt je duidelijk dat wat je eet nooit in de plaats kan komen van liefde, waardering, respect of erkenning. Alleen liefde voor jezelf kan dat. Als je leert om meer verantwoordelijkheid over je eigen gevoelens te nemen en als je de hulp die je nodig hebt om dit proces aan te gaan nemen, heb je niet meer de behoefte om je gevoelens te verstoppen achter je eten, het misbruik van je lichaam of zelfs buitensporige eetstoornissen en andere vormen van verslaving.

Grapefruitolie helpt je bij het bereiken van dit evenwicht en bij het eren van je lichaam!

Thema Basilicum: Vernieuw je fysieke kracht.

Affirmatie: “Ik sta in mijn kracht en neem voldoende tijd voor mijn herstel”

Basilicumolie werkt in op de bijnieren. Het helpt je je gemoedstoestand weer in evenwicht er brengen en brengt je langzaamaan weer in je kracht. Gebruik deze olie o.a. als goed voor jezelf en je energiehuishouding wilt zorgen. Op fysiek vlak geeft basilicumolie je bijnieren hun kracht terug en het zorgt ervoor dat je lichaam weer in zijn natuurlijke ruimte van slaap, activiteit en rust komt. Je ervaart een natuurlijk evenwichtsherstel en je lichaamsintelligentie kan je signalen geven die je heel goed kunnen helpen bij het creëren van een evenwichtig, energiek leven.

Laat ik even duidelijk stellen dat de gevolgen van chronische stress absoluut een enorme impact hebben op onze gezondheid! Klachten die worden toegeschreven aan bijnieruitputting zoals (extreme) vermoeidheid, behoefte aan zoetigheid of juist zout, eetbuien, slecht slapen. Met bascilicumolie kunnen we de bijnieren ondersteunen.

Deze olie werkt oa goed als je van een (eet)verslaving af wilt komen. Het geeft je vermoeide ziel weer haar natuurlijke optimisme terug, zonder dat je kunstmatige stimulerende middelen nodig hebt, zoals bv zoete of vette voeding. Doordat basilicum je natuurlijke energieniveau versterkt, helpt de olie je bij het bereiken van een sterkere natuurlijke gezondheid en balans.

Zelf heb ik een goede ervaring met het gebruik van de grapefruit- en basilicum olie en ben inmiddels 5 kg afgevallen. Daarom kan ik met een goed gevoel dit ook andere mensen aanbieden om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb een mooi programma in elkaar gezet om te starten. Ik zal uitleggen hoe het werkt:

 • Week 1: Intakegesprek in de praktijk waarin ik je uitleg hoe het traject werkt. Je gaat direct aan de slag met de grapefruit en basilicum.
 • Week 2: VoetreflexPlus massage I – op gang brengen van spijsvertering, 30 min.
 • Week 3: VoetreflexPlus massage II, – eigenwaarde, zelfliefde verhogen 30 min
 • Week 4: VoetreflexPlus massage III, – ontgiften 30 min
 • inclusief flesje Grapefruit olie, 15 ml, 380 druppels. Twv  € 21,67
 • inclusief flesjes Basilicum olie, 15 ml, 380 druppels. Twv € 27,33
 • Door mij ingesproken meditatie gericht om vaste patronen los te laten.
 • Ondersteuning via telefoon, whatsapp of email gedurende de kuur.
 • Duur: 4 weken. (Zorgt dat het je levensstyle wordt)
 • Kosten: € 189,95.
 • Mocht je verzekerd zijn voor reflexzonetherapie, krijg je een factuur voor een gedeelte van deze kosten zodat de massages vergoed worden via de ziektenkostenverzekering.

Dus samengevat: Voor € 189,95 krijgt je een intake, 3 verschillende VRP behandelingen van 30 minuten, 2 flesjes olie, 1 meditatie en ondersteuning.

Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Bel of app naar 06-2195 1684 of mail naar lasolvo.voetreflexplus@gmail.com

(Gedeeltelijke teksten met dank aan Thorsten Weiss)

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s