gezondheid

Slaap en Rust Giganten!

Serenity

Meest waanzinnige bogo ooit….

Buy One Get One

We zijn blij verrast met dit duo.

Bogo 2 koop Serenity €46 en krijg Balance kado!!!

Serenity is een samengestelde mix van etherische oliën

Lavendel, Marjolein, Romeinse Kamille,
Cedarwood, Ho Wood Leaf, Ylang Ylang Flower, Marjoram Leaf, Roman Chamomile Flower, Vetiver Root, Hawaiian Sandalwood Wood met een vleugje Vanilla Bean Absolute, voor een subtiel aroma.

Het is een fijne mix die bekend staat om de kalmerende eigenschappen die een gevoel van rust en ontspanning geven.
Het gebruik van deze olie vermindert gevoelens van boosheid angsten en frustratie.

Waar Lavendel het lichaam stimuleert om Seretonine aan te maken, helpt Cederhout etherische olie ons lichaam om melatonine vrij te maken, het hormoon dat het lichaam aangeeft om te gaan slapen. Waardoor het een ideale mix is om mee in te slaap te vallen en lekker door te slapen.

De Vetiver in deze diep kalmerende blend geeft hem zijn aardse geur.

Vetiver etherische olie wordt gebruikt voor het verzachten van angst, slapeloosheid, vermoeidheid, depressie en onvermogen om geconcentreeerd te zijn blijven. Ideale olie bij ADHD.

Smeer deze s avonds onder de voet. In de nek of verstuif via een diffuser naast je bed. En ontdek hoe snel je hiermee in slaap zult vallen.

Balance

Voor overdag geeft DōTERRA er tijdens de bogo week Balance bij.

Deze olie geeft balans, het is opgebouwd uit een aantal waanzinnig mooie oliën die in staat zijn de bloed hersen barrière te doorkruisen waardoor deze olie net even verder kan komen dan een kruid of medicijn wat opgebouwd is uit te grote moleculen.
Smeer het achter het oor om via de nerves Vagus een betere verbinding met je lijf te krijgen. Uit je hoofd terug in je lijf.

Je vindt in Balance oa:

Spruce Leaf: voor een aardend effect waardoor je emoties los kunt laten.

Ho Wood Leaf: geeft een kalmerend effect; verhoogt spiritueel bewustzijn.

Blue Tansy Flower: verlicht woede en bevordert een gevoel van zelfbeheersing.

Blauwe kamillebloem: kalmeert de zenuwen

Osmanthus-bloem: kalmerend
Frankincense kalmerende aardende olie ondersteunend voor de hersenen.

Ik merk dat deze blend mij taak gerichter houd. Mijn dag en nacht ritme is ook verbeterd sinds ik deze smeer.

Het geeft mij letterlijk balans vanwege een kleine storing in mijn evenwichtsorgaan. Ook hormonaal werkt het goed op de balans.

Deze olie is niet alleen voor gedrag en emotie. Het lichaam wordt er ook blij van!

Wanneer je lange vlucht moet maken inhaleer Balance-olie vanuit handen en breng Balance-olie aan op je voorhoofd, op je oren en in de nek. Het helpt je hersenen te resetten en kalmeert de zenuwen tijdens het reizen.

Balancing Moods: Als je merkt dat je gemoedstoestand van het ene uiterste naar het andere slingert, inhaleer dan Balance-olie gedurende de dag. Breng Balance-olie aan op je voorhoofd, op je oren, in de nek en op de onderkant van grote tenen. Gebruik een geur sierraad om je de hele dag in balans te houden!

Neurologisch evenwicht: Breng balansolie op ringvingers en kriskrasarmen aan. Leg geoliede ringvingers op tegenovergestelde slapen van je hoofd en houd een paar seconden vast. Dit stimuleert linker en rechter hersencommunicatie. Het is belangrijk dat we acties overschrijden om hersenactiviteit in evenwicht te brengen.

Ondersteuning voor hersenen en geheugen: inhaleer Balance-olie uit de handen en breng Balance-olie aan op je voorhoofd, op je oren en op de achterkant van de nek en op de onderkant van grote tenen. Doe dit dagelijks. De hersencellen communiceren via elektrische pulsen en chemische uitwisseling. Balansolie helpt de paden vrij te maken.

Slaap & rusteloosheid: massage Balans langs de wervelkolom voor het slapengaan voor een meer rustgevende slaap. Dit helpt vaak bij rusteloze benen.

Balancing Baby’s: Balance Oil helpt baby’s die leren lopen om meer in balans te zijn. Wrijf langs de wervelkolom en op de botten van de oren.

Chiropractie aanpassing ondersteuning: Wrijf op de onderkant van uw voeten voorafgaand aan een Chiropractie bezoek om te helpen met de behandeling en houdt u langer uitgelijnd.

Lange afstanden rijden: Voor, tijdens en na lange ritten op de weg Balans toepassen op lage rug op polsen en in de nek. Dit houdt de bloedsomloop in stand en houdt spieren en gewrichten soepel en zenuwen kalm en gefocust. Als je erg moe bent, breng dan wat druppels Patchouli op de achterkant van de nek en neem een druppel pepermunt oraal.
(Samples aanvragen via app)

Denk jij? Ja! Deze set is iets voor mij.
Wacht dan niet te lang. Morgen ochtend gaande bogo lijnen open en mag er besteld gaan worden.

Ik weet nu al dat deze set als eerste uitverkocht is, ik heb al heel wat pre orders liggen.

App je naam + bogo 2 door naar 06-21951684 (claudia ) Maandag verzenden we de betaal verzoeken en wanneer deze voldaan zijn bestellen we de Serenity + Balance voor je.

Heel veel plezier van deze mooie set.
💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s